8700_lidl

Nincs véletlenül egy Stikeez-kacsátok? Tudjátok, olyan kicsi, sárga, néma kacsa. Nem azért! Nem gyűjtjük mi az ilyesmit! Egyszerűen csak gyűlik! Aztán van. Egyre több. És több. És több. A Stickeez-miniszter szerint – pedig még nem is költöttünk rá – szinte az összes szörnyszülöttet összehordta már az ismeretség (örök hála a nálunk vastagabb pénztárcájú barátoknak és a rokonságnak), csak az a nyamvadt tollas hiányzik…
Nem, azért sem írom le, hogy cserélnénk… személy szerint mi ugyan nem! De a 8700.hu szerkesztősége ezennel Stikeez cserenapokat hirdet! Mindenkinek! Teljesen ingyen!

Várjuk hát minden cserélni vágyó jelentkezését remek Stikeez Cserebere Rendszerünkben. Egyszerű lesz! Csak hozd el felesleges figurádat és vidd haza a hiányzó darabot! Forradalmian új rendszerünk teljesen automata, neked  semmi mást nem kell tenned, mint:

1. Elhozni a Kulturális Korzóba a cserére szánt figurádat (figuráidat) egy postai boríték kíséretében 2014. október 6-án, 7-én, vagy 8-án, 13 és 16 óra között

2. A boríték bal felére ráírni, milyen figurát (figurákat) tartalmaz a csomag

3. A boríték jobb felére ráírni, mire cserélnéd el azt (azokat)

4. A boríték belsejébe beleírni a neved

5. A borítékot az információs pultnál hagyni

6. Visszajönni a borítékodért október 10-én 13 és 16 óra között, majd hazatérni új szerzeményeiddel, vagy a megnyugtató tudattal, hogy legalább megpróbáltad!

Szóval? Akadna egy felesleges kacsátok?

8700_lidl2